NEPTÚ EN CONCERT AL “VESPRADES. MÚSICA ALS ATENEUS”

NEPTÚ EN CONCERT AL “VESPRADES. MÚSICA ALS ATENEUS”

Neptú és el pseudònim de Vicent Monfà (1994 – actualitat), artista i productor de Lleida. Després d’haver format part d’algunes bandes de renom com KOERS (teclats, veus) o HOVEN (banjo, teclats i veus), el músic presenta «DESPERTA» al setembre de 2022. Un primer disc en solitari on bolca tot un imaginari carregat d’energia, històries evocadores i missatges motivadors que responen al seu treball anterior «DORM» (primer single amb el qual l’artista es presenta com a Neptú).

Amb més de quinze anys a l’esquena trepitjant escenaris i estudis de gravació, Neptú començà el seu camí dins el moviment Hip hop, estudiant els seus referents i desgranant els samples fins a obrir-se a un ventall de múltiples gèneres musicals, passant pel Folk, el Reggae o el Soul/Funk, fins arribar a les aigües enigmàtiques de la música Synth, l’Indie i el Pop Psicodèlic, sempre amb el seu toc raper en l’estil vocal.

Avui, Neptú viatja pels diferents indrets dels Països Catalans presentant aquest nou disc i assentant les bases del proper, del qual ens assegura que no hi trobarem una versió 2.0 de «DESPERTA». D’aquesta manera, apel·la a l’evolució i la metamorfosi creativa, però, conservant el seu compromís amb l’existencialisme més recaragolat, camuflant-lo d’històries i cròniques vestides de ciencia-ficció.

El concert tindrà lloc el pròxim 9 de novembre a la sala Nausica de l’Ateneu Popular de Ponent.