Som i Serem / Companyia 2PRINCESESBARBUDES

Som i Serem / Companyia 2PRINCESESBARBUDES

2princesesbarbudes dediquen el seu cinquè espectacle als insectes. Aquests petits animals ja habitaven el món abans que nosaltres i, malgrat que ens envoltin, són uns grans desconeguts i els tenim por i fàstic. Els culpem de la meitat de catàstrofes naturals, però realment sense ells no existiríem. Els insectes tenen habilitats i costums molt interessants que destil·len ecologia, cooperativisme i feminisme.

Cançons pop fetes amb instruments petits i de joguina. Lletres divertides, imaginatives, plenes d’humor i lliures de moralismes. Aquesta recepta permet a 2princesesbarbudes arribar tant als petits com als grans en una proposta realment per a tots els públics

Els insectes tenen habilitats i costums molt interessants que destil·len ecologia, cooperativisme i feminisme. Sota el títol Som i serem les barbudes ens aproximem al seu món amb una mirada curiosa, respectuosa i divertida. A l’escenari, 2princesesbarbudes seguim amb el quartet habitual però en aquesta ocasió vivim una metamorfosi: a l’arsenal d’instruments petits i de joguina, hi hem afegit petits instruments electrònics antics per tal d’ampliar sonoritats i apropar-nos a estils de música més actuals.

 

Edat recomanada: a partir de 6 anys.

Tots els infants de més de 2 anys paguen entrada si ocupen butaca.