El nou disc d’Asori, primera referència de la Casa de la Música Records a Lleida.

El nou disc d’Asori, primera referència de la Casa de la Música Records a Lleida.

  • Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que volen accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí i un primer suport per poder presentar els seus treballs a la indústria musical.
  • S01E02’ és el nou Ep d’Asori produït per ell mateix, l’Enric Ayguadé, i gravat, mesclat i masteritzat a Bossa Records (Lleida) per Jordi Bossa. El disc es publicarà el pròxim 25 de novembre.

Asori continua la seva evolució musical i personal de la mà del seu nou EP ‘S01E02’ que es publicarà el pròxim 25 de novembre i esdevindrà la primera referència de la Casa de la Música Records de Lleida. Està previst que es vagin publicant més referències en els pròxims mesos.

S01E02’ és un EP produït per ell mateix, l’Enric Ayguadé, i gravat, mesclat i masteritzat a Bossa Records (Lleida) per Jordi Bossa que continua on es va quedar ‘Estavellar-se i tornar a la carretera’, el seu primer disc, editat el febrer del 2022.

Veritat’, ‘Arquitectura nocturna’ i ‘Stand By’ són tres cançons que parlen de la inquietud i la voluntat de viure als núvols, del misteri de la nit a la perifèria barcelonina i de l’estrès de la vida moderna, respectivament. Aquest treball ha estat possible gràcies a la beca d’enregistrament a estudi del Programa de Suport a la Creació 2021 de Cases de la Música (Casa de la Música de Lleida) i serà editat per Casa de la Música Records.

Enmig d’altres projectes com a baixista de Sigmunds, bateria de 2 Many Cousins i alguna cosa més que encara no es pot anunciar, Asori afegeix les cançons del nou EP al seu directe acompanyat de Jorge Gándara a la bateria, Esteve Cester als teclats i Luis Rosales al baix. Tots tres formats a l’Escola Superior de Música Jam Session.

 

CASA DE LA MÚSICA RECORDS

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

 

Per a més informació cal consultar la pàgina web https://www.casadelamusica.cat/