Asori clourà aquest dissabte la segona edició del cicle Vesprades | Música als Ateneus

Asori clourà aquest dissabte la segona edició del cicle Vesprades | Música als Ateneus

  • Asori actuarà a l’Ateneu popular Garriguenc (Les Garrigues),  aquest dissabte a les 20 h.

 El cicle “Vesprades. Música als ateneus” coorganitzat per la Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, clourà aquest dissabte la seva segona edició que ha tingut lloc en 8 ateneus de la província de Lleida.

Pel que fa al cartell d’artistes que han participat, la programació ha comptat amb les actuacions d’Ares Gratal, Helen, Asori, El Mudo Kon Voz, Olga Zoet, Alidé Sans, Javi Queralt i Víctor González.

Asori – Dissabte 12 de novembre a les 20 h – Ateneu popular Garriguenc (Les Garrigues) (Sala Municipal – Cervià de Les Garrigues)

Asori és el projecte personal, transversal i terapèutic de l’Enric Ayguadé Baró. Cançons i textures sonores que expliquen vivències i emocions. Un gir de 180 graus que el porta a una nova realitat pel mateix camí de sempre.

Asori és pop escrit en català, composició i autoproducció que es materialitzen al disc Estavellar-se i tornar a la carretera (coproduït pel músic argentí Tomás Aristimuño), un àlbum que marca l’inici de la seva autonomia com a artista (2022).

L’Enric comparteix escenari amb en Jorge, en Tomás i en Gresham, en un directe que acaba d’estrenar a Barcelona i Lleida enmig dels seus dos primers singles, La Força i Apolo, que ja han estat inclosos a les principals llistes de Spotify de nous descobriments i de l’indie d’àmbit nacional.

https://www.youtube.com/channel/UCb6E7PlM_pd_upKqkw_EQ3Q

 

Més informació i venda d’entrades als web www.ateneus.cat,  www.orfeolleidata.cat i www.casadelamusica.cat