Clara Viñals i Andreu Vázquez participen aquest dimecres en el 2n cicle de xerrades Música i Drets Humans de la Casa de la Música

Clara Viñals i Andreu Vázquez participen aquest dimecres en el 2n cicle de xerrades Música i Drets Humans de la Casa de la Música

Les sessions sobre Música i Drets Humans són un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular de tots els temps, tot reflexionant sobre la seva transcendència des de la perspectiva de la defensa dels Drets Humans. Tindrà lloc del 2 al 24 de novembre a l’Espai Orfeó, l’Ateneu Popular de Ponent i la Universitat de Lleida i tractaran sobre la vulneració dels drets universals, la diversitat lingüística, la diversitat sexual i de gènere i la recuperació de la Memòria Democràtica.  Comptarà amb la participació de músics lleidatans, així com de representants de les entitats Integra Lleida, Òmnium Cultural Ponent, Colors de Ponent i la Federació d’Ateneus de Catalunya.

 

DIMECRES 9 DE NOVEMBRE A LES 19h. A ESPAI ORFEÓ

  • Diversitat lingüística

–  PONENTS: Clara Vinyals i Andreu Vázquez

–  MODERADORA: Marta Alòs i López

Clara Viñals és compositora, guitarrista i cantant del grup Renaldo & Clara, amb qui ha publicat des de 2009 diversos EPs i els àlbums ‘Fruits del teu bosc’, ‘Els afores’ i ‘L’amor fa calor’.

Marta Alòs i López és escriptora. Ha publicat més d’una quinzena de llibres, amb èxits tan importants com La mà al melic, El dia que vaig oblidar el meu nom i Cartes a la meva mare, i ha obtingut diversos premis literaris. Ha estat regidora de la Paeria de Lleida, diputada al Parlament de Catalunya i coordinadora de Cultura de la Diputació de Barcelona. És articulista i tertuliana als principals mitjans de comunicació catalans.

Andreu Vàzquez és el President d’Òmnium Cultural Lleida-Ponent. 

 

Per inscripcions i més informació cal consultar la pàgina web www.orfeolleidata.cat